Pályázat

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a NanoworX Informatikai és Szolgáltató Kft. „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című kiírásra benyújtott pályázata 14,42 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-00042

Projekt cím: AREA76 – Heurisztikus gyártásütemező megoldás kifejlesztése GPU alapokon KKV célpiacra

Projekt összköltsége: 25 497 261 Ft

Elnyert támogatás összege: 14 421 965 Ft

Támogatás mértéke: 56,56 %

Projekt várható befejezési dátuma: 2019.06.30.

 

A NanoworX Kft. széles körű tapasztalattal rendelkezik az informatikai projektek megvalósítása területén. Cégünk programozással foglalkozik, főként gyártó és kereskedő Cégek számára egyedi szoftveres megoldásokat kínálunk.

 

A projekt keretében olyan megoldást hozunk létre, amely nem csak támogatja egy gyártócég munkafolyamatait, de a nagy számításigényű műveletekhez speciális megoldást tartalmaz mind hardveresen mind pedig szoftveresen. Megoldásunkat egyelőre még csak tudományos kutatások, grafikus modellezés, audiovizuális projektek esetében alkalmazzák. Ezt a technológiát azonban mi egy olyan csomagban fogjuk elhelyezni, amely elérhető lesz a KKV szektorban tevékenykedő elsősorban gyártócégek számára.

 

A fejlesztés eredményeként olyan “dobozos” gyártásütemező szoftvert fejlesztünk ki, ami GPU technológiára támaszkodva nagy számításigényű műveletekkel hatékonyan dolgozik, jelentősebb mérnöki munkaidő igénye nélkül – a modellezés időigényét lerövidítve – akár hardverfüggetlen környezetben. Ez elérhető megoldást fog biztosítani gyártással foglalkozó KKV-k számára.

 

A GINOP-2.1.7-15 pályázat keretében a Nanoworx Kft. az alábbi eszközöket szerzi be:

3 db Asus Laptop

4 db 27” Led Monitor

2 db Szünetmentes tápegység

1 db Fejlesztő PC Konfiguráció – DevBox Konfiguráció

___________________________________________________________________________________________________

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a NanoworX Informatikai és Szolgáltató Kft. „Foglalkozásbővítés megvalósítása a Nanoworx Kft-nél ” című kiírásra benyújtott pályázata 15,16 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Projekt azonosítószáma: GINOP-5.3.12-19-2020-00094
Kedvezményezett neve: NanoworX Informatikai és Szolgáltató Korlátolt
Felelősségű Társaság
Projekt címe: Foglalkoztatásbővítés megvalósítása a Nanoworx Kft-nél
Támogatás összege: 15 157 900 Ft
Támogatás mértéke: 70%

 

Projekt leírása:
Cégünket 2007-ben alapítottuk – ma is 2 magyar természetes személy a tulajdonosi kör – azzal a céllal, hogy szoftvereket gyártsunk elsősorban flash/flex technlógiákra építve. Főleg gyártó cégeknek (BAT, Matro, Hauni) dolgozunk, de készítünk egyedi megoldásokat kereskedő cégeknek (Sony Magyarország, Olympus Czech S.r.o., Pappas Autó Magyarország). Szakképzett és nagy munkatapasztalattal rendelkező kollégáink vannak, hatan senior fejlesztőként/rendszerszervezőként dolgoznak, négyen szoftverfejlesztői státuszban és van két junior fejlesztő/gyakornok is, akiknek a felvételét jelen pályázattal szeretnénk támogatni. Két fejlesztőt, valamint egy irodavezetőt szeretnék felvenni jelen pályázat keretein belül.

A projekt összes elszámolható költsége: 21 654 144 Ft
Projekt befejezése: 2022.09.30.

___________________________________________________________________________________________________

 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a NanoworX Informatikai és Szolgáltató Kft. „Forgóeszköz finanszírozás és bértámogatás” című kiírásra benyújtott pályázata 16 millió forint visszatérítendő hitelben részesült.

Projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18/B
Kedvezményezett neve: NanoworX Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Forgóeszköz finanszírozás és bértámogatás
Hitel összege: 16.000.000 Ft

Projekt leírása:
A projekt keretében forgóeszköz finanszírozást és bértámogatást valósítottunk meg.