Pályázat

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a NanoworX Informatikai és Szolgáltató Kft. „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című kiírásra benyújtott pályázata 14,42 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-00042

Projekt cím: AREA76 – Heurisztikus gyártásütemező megoldás kifejlesztése GPU alapokon KKV célpiacra

Projekt összköltsége: 25 497 261 Ft

Elnyert támogatás összege: 14 421 965 Ft

Támogatás mértéke: 56,56 %

Projekt várható befejezési dátuma: 2019.06.30.

 

A NanoworX Kft. széles körű tapasztalattal rendelkezik az informatikai projektek megvalósítása területén. Cégünk programozással foglalkozik, főként gyártó és kereskedő Cégek számára egyedi szoftveres megoldásokat kínálunk.

 

A projekt keretében olyan megoldást hozunk létre, amely nem csak támogatja egy gyártócég munkafolyamatait, de a nagy számításigényű műveletekhez speciális megoldást tartalmaz mind hardveresen mind pedig szoftveresen. Megoldásunkat egyelőre még csak tudományos kutatások, grafikus modellezés, audiovizuális projektek esetében alkalmazzák. Ezt a technológiát azonban mi egy olyan csomagban fogjuk elhelyezni, amely elérhető lesz a KKV szektorban tevékenykedő elsősorban gyártócégek számára.

 

A fejlesztés eredményeként olyan “dobozos” gyártásütemező szoftvert fejlesztünk ki, ami GPU technológiára támaszkodva nagy számításigényű műveletekkel hatékonyan dolgozik, jelentősebb mérnöki munkaidő igénye nélkül – a modellezés időigényét lerövidítve – akár hardverfüggetlen környezetben. Ez elérhető megoldást fog biztosítani gyártással foglalkozó KKV-k számára.

 

 

A GINOP-2.1.7-15 pályázat keretében a Nanoworx Kft. az alábbi eszközöket szerzi be:

3 db Asus Laptop

4 db 27” Led Monitor

2 db Szünetmentes tápegység

1 db Fejlesztő PC Konfiguráció – DevBox Konfiguráció